NaslovnicaVijestiNapadač Manchester Uniteda propušta finale FA kupa protiv Manchester Cityja

Napadač Manchester Uniteda propušta finale FA kupa protiv Manchester Cityja

U utorak je Manchester United objavio da će Anthony Martial propustiti finale FA kupa protiv Manchester Cityja zbog ozljede.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Francuski reprezentativac je zadobio ozljedu tetive u nedjeljnoj pobjedi 2:1 protiv Fulhama, u posljednjoj utakmici prvenstva. Manchester United završava sezonu na trećem mjestu s 75 osvojenih bodova.

Klub je objavio da su pretrage otkrile puknuće mišića, što znači da će Martial propustiti utakmicu na Wembleyju. Manchester United je već osvojio Liga kup u veljači, a u subotu se priprema za finale FA kupa protiv Manchester Cityja. U ovom finalu ima velikih uloga, s obzirom da City juri trostruku krunu, dok United želi spriječiti rivala da ponovi uspjeh iz 1999. godine, koji je postigla generacija pod vodstvom sir Alexa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!