NaslovnicaVijestiNAPADAČ OD 288 GOLOVA: Odbio United, jer neće igrati u Ligi prvaka...

NAPADAČ OD 288 GOLOVA: Odbio United, jer neće igrati u Ligi prvaka sljedeće sezone!

Napadač PSG-a Edinson Cavani nije zainteresiran za predloženi prelazak u Manchester United ovog ljeta.

Odbio United

32-godišnjak ostaje jedan od najsmrtonosnijih napdača u svjetskom nogometu, nakon što je uspio postići 22 gola u 31 utakmici na svim natjecanjima za PSG ove sezone.

Ozbiljna ozljeda spriječila je urugvajca da odigra ključnu ulogu u drugoj polovici sezone, ali se vratio u punu kondiciju u travnju, baš na vrijeme za špekulacije o transferima.

Prema Calcio Mercatu, očekuje se da će Cavani napustiti PSG ovog ljeta, a preostalo je samo godinu dana u njegovom trenutnom ugovoru, dok je Manchester United ranije pokazao interes za njegove usluge.

Međutim, France Football izvješćuje da je napadač odbio bilo kakve ponude od Crvenih đavola u tranfernom roku zbog činjenice da neće biti u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Ekipa Ole Gunnar Solskjaera je završila na šestoj poziciji u Premier ligi i bez trofeja nakon teške sezone, a sada se očekuju velike promjene na Old Traffordu uočio nove 2019/20 sezone.

Nažalost, čini se da Cavani neće biti dio te revolucije, sa Atletico Madridom kao potencijalnom destinacijom za urugvajskog internacionalca.

Cavani je sada postigao nevjerojatnih 288 golova u karijeri, nakon što je igrao u Napoliju i Palermu prije PSG-a, afirmirajući se kao jedan od najsmrtonosnijih napadaa europskog nogometa u posljednjem desetljeću.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!