NaslovnicaVijestiNapadač Poljske ozlijedio se tijekom proslave gola prije Eura: Uslijedio još teži...

Napadač Poljske ozlijedio se tijekom proslave gola prije Eura: Uslijedio još teži udarac

Poljsku je zahvatio nevjerojatan niz nesreća samo pet dana prije prvog susreta u izrazito zahtjevnoj skupini na Europskom prvenstvu. Poljaci započinju protiv Nizozemske, nakon čega slijede utakmice protiv Austrije i Francuske. Međutim, postavlja se pitanje hoće li imati dovoljno napadača za tako zahtjevne protivnike.

Prvo se prije nekoliko dana ozlijedio Arkadiusz Milik, koji ima problema s koljenom. Ali to je bio samo početak niza nesreća. Posljednju provjeru prije Eura Poljska je odigrala protiv Turske.

U 12. minuti, Karol Swiderski postiže gol i dovodi svoju momčad u vodstvo. Napadač Verone zabija nakon odlične akcije s Robertom Lewandowskim te žustro proslavlja gol u prijateljskoj utakmici. No, tijekom slavlja, skočio je i prilikom doskoka ozlijedio koljeno.

Na njegovom licu oduševljenje je brzo zamijenila bolna grimasa, što je jasno ukazivalo na ozbiljnost ozljede. Morao je biti zamijenjen brzo nakon toga, a poljski mediji izvještavaju da je otišao na magnetsku rezonancu radi pregleda. Ni 15 minuta kasnije – nova nevolja za Poljake.

Lewandowski je naglo pao na terenu, jasno pokazujući da osjeća bol i zatražio je zamjenu. Poljaci izvještavaju da se žalio na bol u mišiću. Tako je Poljska, samo pet dana prije prvog meča na Euru, ostala s jednim napadačem – Krzysztofom Piatekom. Razumljivo je što navijači Poljske osjećaju zabrinutost, jer Lewandowski je postigao rekordnih 82 gola za reprezentaciju, Milik 17, a Swiderski 11 golova.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!