NaslovnicaVijestiNapadač Reala zaradit će pet milijuna eura ove sezone za manje od...

Napadač Reala zaradit će pet milijuna eura ove sezone za manje od sat vremena

Nogometaši iz elitnih klubova često su na listi najplaćenijih sportaša na svijetu, s godišnjim zaradama koje dosežu desetke milijuna dolara. Iako su oni nevjerojatno talentirani i posvećeni sportu koji vole, mnogi ljudi smatraju da je njihov posao “ganjanje lopte” i da ne zaslužuju takvu visoku platu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Mariano Diaz, napadač Real Madrida, zaradit će pet milijuna eura za manje od sat vremena na terenu, što je izazvalo mnogo kontroverzi u svijetu nogometa. Unatoč tome što je ove sezone igrao samo osam utakmica i ukupno proveo samo 57 minuta na terenu, on će biti jedan od najplaćenijih igrača na svijetu. Mnogi smatraju da takva visoka naknada za tako malo vremena na terenu nije pravedna i da bi novac trebao biti raspoređen na drugačiji način u sportu.

Unatoč tome što igrač nije u fokusu trenera Carla Ancelottija ove sezone, klub će mu ipak platiti veliku svotu novca za njegov doprinos. Za ovu sezonu bit će plaćen pet milijuna eura, iako nije igrao previše i ne očekuje se da će dobiti mnogo minuta na terenu u preostalim utakmicama. Ovaj primjer pokazuje koliko su nogometaši visoko plaćeni u elitnom nogometu, bez obzira na to koliko igraju i koliko su važni za svoju momčad.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!