NaslovnicaVijestiNAPADAČ ZATRAŽIO DA GA PUSTE U REAL MADRID: Florentino Perez spremio 180...

NAPADAČ ZATRAŽIO DA GA PUSTE U REAL MADRID: Florentino Perez spremio 180 milijuna funti – spremni su da ga dovedu!

Real Madrid je dobio veliki poticaj u transferu igrača svjetske klase i jednog od najboljih napadača na svijetu Harry Kanea, nakon što je objavljeno da je igrač zamolio Tottenhama da mu dopusti da se preseli u Los Blancose.

NAPADAČ ZATRAŽIO

Kane se uspio etablirati kao jedan od najboljih napadača na planeti u posljednjim sezonama, a igrač je čak uspio osvojiti Zlatnu kopačku na Svjetskom prvenstvu i dvije Zlatne kopačke u Premier igi u to vrijeme.

Međutim, unatoč osobnim uspjesima u Engleskoj, čini se da je Kane željan prekinuti suradnju sa svojim trenutnim klubom iz Londona i zapečatiti preseljenje u španjolsku prijestolnicu.

Prema riječima Don Balona, omiljena opcija Florentino Pereza je da ojača Realov napad je Kane, uz napomenu da je Englez želio napustiti Spurse prije nekog vremena.

U izvješću se također navodi da je Kane od tada zatražio od kluba da mu dopusti preseljenje u Real Madrid, a Los Blancosi su spremni odvojiti 180 milijuna eura kako bi ga potpisali.

Real se ove sezone mučio pred golom protivnika, nešto što je uglavnom bilo od odlaska Cristiana Ronalda prošlog ljeta.

Zvijezde poput Karima Benzeme i Gareth Balea nisu uspjele zauzeti mjesto koje je Ronaldo ostavio kada je otišao u Juventus na početku sezone, a čini se da će klub morati zaroniti u transfer tržište kako bi našli rješenje za svoje probleme.

Izgleda da su to i uradili i njihovo rješenje dolazi u obliku Kanea, čije će potpisivanje biti mnogo lakše nakon ovih izvješća.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!