NaslovnicaVijestiNAPADAČ ŽELI OTIĆI: 27-godišnjak napušta Real Madrid za 35 milijuna eura!

NAPADAČ ŽELI OTIĆI: 27-godišnjak napušta Real Madrid za 35 milijuna eura!

Napadač želi otići. 27-godišnjak napušta Real Madrid za 35 milijuna eura. Napadač Real Madrida Lucas Vasquez želi otići sa Santiago Bernabeua i Florentino Perez je sretan sankcionirati dogovor.

Napadač želi otići

Desnni krilni igrač je igrao u novoj sezoni za Los Blancose, ali nije uspio pridonijeti golom i asistencijom u 12 nastupa na svim natjecanjima.

Madrid se mučio posljednjih tjedana i poraz od 5-1 na Camp Nou protiv Barcelone prošle nedelje je značio otkaz za Julen Lopeteguija, što je dalo šansu Santiago Solariju da vodi tim u međuvremenu.

[su_bet365_100bonus]

Vasquez nije mogao zadržati mjesto kao redoviti prvotimac za Madird tijekom četiri godine sa prvim timom, nakon što je prvi put igrao u mlađim kategorijama u klubu.

U 149 nastupa, Španjolac je postigao samo 16 golova i nije utjecao na igru na odlučujući način, što se vjerojatno neće promijeniti tko god preuzme ekipu sa Bernabeua.

[su_bet365_koeficijenti]

Prema riječima Don Balona, Vasquezu je prejipjelo i želi nastaviti redovito igranje u drugom klubu, a AS Roma, AC Milan, Arsenal i Chelsea su navodno zainteresirani za osiguravanje njegovih usluga u 2019. godini.

Perez je spreman dopustiti nezadovoljnom 27-godišnjaku da ode iz Real Madrida za 35 milijuna eura, budući da Madrid želi praviti velike promjene u sljedećem prijelaznom roku, tako da moraju skupiti sredstva za ljetnu potragu za Neymarom iz PSG-a, piše Don Balon.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!