NaslovnicaVijestiNapadači ostavili poruku s izravnom prijetnjom Messiju nakon pucnjave u marketu koji...

Napadači ostavili poruku s izravnom prijetnjom Messiju nakon pucnjave u marketu koji pripada obitelji njegove supruge

Supermarket koji pripada obitelji Antonelle Roccuzzo, supruge Lionela Messija, napadnut je u srijedu. Prema izvješćima, napadači su na mjestu događaja ostavili poruku s izravnom prijetnjom samom Messiju.

“Messi čekamo te, Javkin je narko, neće te zaštititi”, glasila je poruka upućena argentinskom prvaku koja je ostavljena ispred supermarketa u koji je ispaljeno 14 metaka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čini se da poruka aludira na neuspjeli zahtjev za iznudu, a odnosi se i na gradonačelnika Messijevog rodnog grada, Pabla Javkina.

Rossario je grad koji je dugo patio od raširenog prisustva organizovanog kriminala povezanog s trgovinom drogom, toliko da je dobio nadimak argentinski Chicago.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!