NaslovnicaVijestiNapadaču Napolija maksimalna kazna zbog nepoštovanja Covid-19 protokola!

Napadaču Napolija maksimalna kazna zbog nepoštovanja Covid-19 protokola!

70 miliona eura plaćeni nogometaš Napolija pozitivan je na koronavirus, a zbog toga ga očekuje žestoka kazna.

Napadač Napolija Victor Osimhen skupo će platiti nepromišljenost kada nije poštovao Covid-19 protokol na rođendanskoj zabavi.

Nigerijac se u Napulj vratio pozitivan na koronavirus. Sada je u izolaciji, a kazna koju je najavio bijesni trener Napolitanaca Gennaro Gattuso, zaista je paprena – 200.000 eura.

To je najveća moguća kazna koju klub u Italiji može da odredi igraču, a Napolitanci su odlučili da posegnu baš za ovom sankcijom. Ipak, Osimhena neće previše zaboljeti ova kazna, pošto godišnje od Napolija dobija čak četiri i po miliona eura na ime ugovora, ali moglo bi vremenom da ga košta mnogo više.

Već je, zbog ozljede ramena, propustio 10 utakmica, sada ga čeka najmanje dva tjedna pauze zbog karantene čak i ako ne bude razvio simptome… Neko će se već u Napoliju zapitati na koga su i zašto prosuli 70 miliona eura kad su ga dovodili iz Lillea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!