NaslovnicaVijestiNAPADNUTA TRANSFER POLITIKA REAL MADRIDA: Doveli ga za 40 milijuna eura, a...

NAPADNUTA TRANSFER POLITIKA REAL MADRIDA: Doveli ga za 40 milijuna eura, a ne puštaju ga da igra ni u B timu!

U nogometu se milioni i milioni eura bacaju na mlade igrače, koji čak nemaju zagarantovan uspjeh, što se gotovo smatra prihvatljivim. Toliko je lako zanemariti da će se ogroman pritisak nagomilati na igrača, koji je u biti još uvijek dijete i čini se glupim ako vam to ne uspije.

NAPADNUTA TRANSFER POLITIKA

Izvještaj AS-a je udario na transfer politiku Real Madrida nakon što se pojavilo da pojačanje od 40 milijuna eura Rodrygo neće igrati protiv Seville ili B tim ovog vikenda. Uprkos tome što je spreman za igru.

Nisu prvi put u Real Madridu napadnuti zbog načina na koji drže mlade igrače i kako se ponašaju prema njima. Martin Odegaard se pridružio Real Madridu 2015. godine te je proglašen za jednog od najboljih mladih igrača na svijetu. Od tada, napravio je samo jedan nastup u La ligi i našao se na trećoj posudbi.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Nije bilo boljih naznaka da Real Madrid nije dobro mjesto za razvijanje mladih igrača nego kada je Daily Maily izjavio da su španjolski mediji odbili dati ocjenu Odegaardu u svom izvješću o utakmici nakon posebno slabog učinka. Taj nivo je bio usmjeren prema tada 16-godišnjaku, ne čudi da je njegovo samopouzdanje pogođeno.

Također pokazuje žalosno stanje njihovog izvještavanja u medijima, ako dijete koje je došlo iz druge zemlje služi kao igra za odrasle osobe koje pokušavaju da prodaju novine.

To nas dovodi do Rodryga, jedne od zvijezda brazilske mlade reprezentaije i koji je odigrao preko 80 utakmica za Santos. Kakvu poruku šalje potencijalnim mladim pojačanjima da netko tko je potpisan za toliki novac ne može čak ući ni u B tim?

Mogli biste tvrditi da to pokazuje da treba zaraditi svoje mjesto u timu, ali ako sam mladić koji obećava i koji će pokušati poduzeti sljedeći korak, ni na koji način se ne bi treba da se preseli na Bernabeu nakon što pogleda njihov trenutni spisa o tome kako se tretiraju sa mladim igračima.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!