NaslovnicaVijestiNAPOKON DOBRE VIJESTI ZA MANCHESTER UNITED: Dovode 20-godišnju zvijezdu za 44 milijuna...

NAPOKON DOBRE VIJESTI ZA MANCHESTER UNITED: Dovode 20-godišnju zvijezdu za 44 milijuna funti!

Manchester United je navodno napokon dobio velike vijesti o transferu Real Madridovog Martina Odegaarda.

NAPOKON DOBRE VIJESTI

Norveški interancionalac je također u posljednje vrijeme povezan sa Liverpoolom i drugim vrhunskim klubovima nakon što je impresionirao na posudbi u Real Sociedadu ove sezone.

Izvještaj Team Talka tvrdi da su Manchester United i drugi klubovi dobili zeleno svjetlo za potpisivanje Odegaarda za traženu cijenu od 44 milijuna funti.

Ovo će biti glazba za uši navijača Crvenih đavola koji bi mogli dodati ovog uzbudljivog talenta svojim mogućnostima u ofanzivnom veznom redu.

Bio je to težak početak sezone za Manchester United, a Ole Gunnar Solskjaer će sigurno dodati svog sunarodnjaka u ovaj sastav na Old Traffordu.

Manchester United je također povezan sa James Maddisonom, Christian Eriksenom i Burnom Fernandesom u tom dijelu terena, a Odegaard bi mogao biti još jedna dobra opcija.

Sa 44 milijuna funti, 20-godišnjak bi mogao biti i najbolja opcija za United, stim da Real očito ne vidi budućnost za njega na Bernabeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!