NaslovnicaVijestiNAPOKON OBJASNIO: Cristiano Ronaldo otkrio pravi razlog zbog kojeg se odluči pridružiti...

NAPOKON OBJASNIO: Cristiano Ronaldo otkrio pravi razlog zbog kojeg se odluči pridružiti Juventusu!

Napokon objasnio što ga je navelo da dođe u Juventus. Cristiano Ronaldo otkrio pravi razlog zbog kojeg se odluči pridružiti Juventusu! Cristiano Ronaldo je otkrio koji ključni čimbenik ga je natjerao da napusti Real Madrid zbog Juventusa.

Napokon objasnio

Ronaldo je napustio Bernabeu nakon devet godina ranije ovog ljeta, pridruživši se Juventusu u ugovoru od 88 milijuna funti prošlog mjeseca.

Došlo je samo nekoliko tjedana nakon što je Ronaldo postigao fantastičan gol u Torinu u Ligi prvaka.

Petogodišnji osvajač Zlatne lopte nastavio je pomagati Realu da osvoji još jednu titulu Lige prvaka, treću za redom, pobijedivši Liverpool u finalu, četiri titule u posljednjih pet godina.

[su_bet365_100bonus]

No, to je bio Ronaldov konačni čin u Madridskom dresu sa 33-godišnjakom koji je prešao u Juventus ubrzo nakon toga.

Kapetan Portugala je otkrio da je prijem bio taj čimbenik koji ga je odveo u Italiju. Prijem nakon što je postigao taj nevjerojatni pogodak.

“Osjetio sam se iznenađen na početku”, rekao je Ronaldo u intervjuu za Juventus.

“Navikao sam pratiti Juve i volim klub, ali od tog sam ga trenutka volio još više.

“Neću reći da je to bila ključna točka u mojoj odluci, ali svaki detalj pomaže. Može biti. Naravno, pomaže vam kada vidite ljude poput vas, navijače i klub poput vas, osjećaj je potpuno drugačiji.”

“Nevjerojatno. Sjećam se svakog dana, to mi se nikada nije dogodilo. U Ligi prvaka protiv Juventusa, u četvrtfinalu, postignete gol i vidite kako vam svi na stadionu plješću. Bio je to nevjerojatan osjećaj.”

“Nemam precizan trenutak kada sam odlučio da dođem. Tijekom godina igramo nekoliko puta protiv Juventusa i imao sam poseban osjećaj da talijanski navijači vole Ronalda.”

[su_bet365_koeficijenti]

Ronaldo će debitirati za Juventus u predsezonskoj utakmici protiv Villar Perosa.

Njegov debi u Seriji A će doći protiv Chieva sljedeće seubote prije njegove utakmice u Torinu, gdje će Juventus 25. kolovoza igrati protiv Lazija.

Ronaldo je priznao da je njegov san oduvijek bio da igra u Juventusu.

“Otkako sam bio dijete, gledao sam ovu ekipu i nadao sam se da ću jednog dana igrati za njih”, rekao je Ronaldo.

“To je najveći klub u Italiji i jedan od najboljih na svijetu, pa je to bila jednostavna odluka.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!