NaslovnicaVijestiNapokon otkrivena tajna uspjeha Leicester Cityja

Napokon otkrivena tajna uspjeha Leicester Cityja

Napokon otkrivena tajna uspjeha Leicester Cityja. Lisice će izgleda izvesti jedno od najvećih iznenađenja u engleskom fudbalu, jer su lideri Premier lige sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Tottenham, a još samo osam utakmica je preostalo da se odigra do kraja sezone.

Napokon otkrivena tajna uspjeha Leicester Cityja

Tajna uspjeha Leicester Cityja je ove sezone možda konačno otkrivena od strane Tajlandskog monaha!

Phra Prommangkalachan, budistički monah, redovno je posjećivao Leicester u protekle tri sezone, blagoslovio teren i darivao igračima srećni šarm.

On smatra da je njegova posjeta možda imala uticaj na ekipu Leicestera, uz trenutnih pet bodova prednosti u odnosu na Tottenham.

“Ja sam im stavljao amajlije na vrat i dao sam im ove tkanine talismana”, rekao je za AFP.

“Nisam siguran da li su to shvatili nakon što sam im objasnio, ali su znali da će im donijeti sreću.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

Vlasnik kluba, Vichai Srivaddhanaprabha, kaže da je pobožni budista, i Phra je imao velike nade da će ovaj tim uskoro dignuti trofej na King Power stadionu, gdje njegov helikopter non stop slijeće.

“On je doveo monaha da se moli za povoljnosti i sreću u igri, za menadžera tima i igrače”, dodao je vlasnik kluba.

“Tim će biti broj jedan u Premier ligi ove godine, to sam siguran.”

Leicester u subotu igra potiv Crystal Palace-a u gostima. Bet365 nam daje nevjerovatnu kvotu na Lisice koje gaze sve ove sezone. Ukoliko se želite okladiti na ovu utakmicu uradite to na linku ispod.

1q8gIBK

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!