NaslovnicaVijestiNAPOKON - OVO SE ČEKALO: Haalandov otac odgovorio zvijezdama PSG-a na provokacije!

NAPOKON – OVO SE ČEKALO: Haalandov otac odgovorio zvijezdama PSG-a na provokacije!

Sjećate se blamiranja PSG-ovih igrača oko proslave gola Erling Haalanda? Naime, PSG je igrao protiv Dortmunda u osmini finala Lige prvaka, gdje su prošli dalje nakon što su bili bolji u drugom duelu sa 2-0, dok su u prvom izgubili sa 2-1.

Haalandov otac odgovorio

Nakon te pobjede na Parku Prinčeva, cijela momčad, osim Edinson Cavanija, je imitirala meditiranje Erling Haalanda.

Haaland jeste provocirao igrače PSG-a sa svojom objavom prije utakmice navodeći da Pariz pripada njemu, međutim, svi misle kako su igrači PSG-a malo pretjerali u svojoj osveti.

Cijela momčad je meditirala u svlačionici, naravno bez već spomenutog Edinson Cavanija i zaista je mnogo poznatih ličnosti osudilo ovo kao manjak poštovanja prema 19-godišnjaku.

Erling Haaland je ovo prešutio, međutim, njegov otac Alf-Inge Haalanda to nije mogao uraditi, te je ironično reagirao na Twitteru:

Otac Erling Haalanda je napisao: “Doviđenja, lijepi Parize. Razočaran sam rezultatom, ali zasluženo s obzirom na prikazano. Želim Vam sve najbolje i uvijek pokazujte klasu, na i van terena”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!