NaslovnicaVijestiNAPOKON PRONAŠLI ZAMJENU ZA HAZARDA: Chelsea plaća 140 milijuna funti za novo...

NAPOKON PRONAŠLI ZAMJENU ZA HAZARDA: Chelsea plaća 140 milijuna funti za novo pojačanje!

Napokon pronašli zamjenu za Hazarda! Chelsea plaća 140 milijuna funti za novo pojačanje! Chelsea bi mogao dovesti još jednog napadača iz Serije A na kraju ove sezone, a on bi mogao biti zamjena za Eden Hazarda. Naime, radi se o Napolijevom Lorenzu Insigneu, ali sve to će se dogoditi ako izgube Eden Hazrada na ljetnom prijelaznom roku.

NAPOKON PRONAŠLI ZAMJENU

Špekulacije o odlasku belgijskog talismana ne prestaju, budući da je i dalje povezan sa velikim preseljenjem na Bernabeu.

U slučaju da napokon napusti Stamford Bridge, Daily Mail je sugerirao da bi INsigne mogao biti zamjena, iako je dodao da ima nevjerojatnu cijenu od 140 milijuna funti.

Kao što je Mirror zabilježio, talijanski internacionalac je također nedavno povezan sa odlaskom u Liverpool, tako da ostaje da se vidi gdje će na kraju završiti.

27-godišnjak je nastavio igrati temeljnu ulogu za talijanske divove, postigavši 11 golova i šest asistencija u 27 nastupa do sada ove sezone.

Imajući to na umu, zajedno sa činjenicom da igra za klub u svom rodnom gradu, Chelsea bi mogao imati težak zadatak da ga uvjeri da se preseli u Englesku.

Vrijeme će pokazati da li će Hazard otići, a u tom slučaju će se vjerojatno govoriti o tranferu Insignea. U međuvremenu, kako je BBC Sport primijetio, Chelsea se već obezbjedio pojačanjem u napadu u vidu Christian Pulišića, a odlučili su ga platiti 58 milijuna funti i doći će tek ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!