NaslovnicaVijestiNapoli dovodi ponajboljeg napadača Europe? - "On će biti naš Cristiano Ronaldo"

Napoli dovodi ponajboljeg napadača Europe? – “On će biti naš Cristiano Ronaldo”

Napoli se uključio u utrku za Maura Icardija, ponajboljeg napadača Europe i drugog strijelca Serie A koji je ove sezone postigao već 18 golova u prvenstvu. Icardi je na meti Real Madrida i mogao bi biti nositelj nove generacije ‘Galacticosa’, no u utrku se uključio i Aurelio de Laurentiis.

Napoli dovodi ponajboljeg

Predsjednik Napolia priznao je kako Napoli ima ozbiljne ambicije za budućnost, a velika želja im je Mauro Icardi koji bi trebao biti alat za ispunjenje tih ambicija. Mauro Icardi navodno se posvađao sa Perišićem i Brozovićem i nije baš pravi uzor suigračima kao kapetan momčadi. Situacija u Interu bila je kao iz bajke do 12. mjeseca prošle godine, ali od tada stvari su počele pucati po šavovima.

[su_live_koeficijenti_v2]

Predsjednik Napolija ne skriva svoje divljenje prema napadaču Intera, a to je i javno potvrdio:

“Icardi bi u Napoliju zabio 40 golova po sezoni pod Sarrijem – Icardi bi bio naš Cristiano Ronaldo. Pokušao sam pregovarati ovaj transfer sa njegovom suprugom, prekrasnom i šarmantnom ženom. Ponudio sam 55 milijuna eura Interu. Icardi je pravi šampion i ne vidim razloga zašto ga Inter ne bi prodavao u Napoli? Nikad ne reci nikad…”

Mauro Icardi dijete je Barcelonine La Masije odakle je došao u Sampdoriju, a nakon toga u Inter. Otkako je došao na Giuseppe Meazzu zabio je 96 golova te upisao 23 asistencije. Dokazao je svoju klasu u Italiji i naravno da bi svi u Italiji voljeli vidjeti takvog igrača i dalje u njihovoj ligi, no interes Real Madrida je velik i ukoliko Real Madrid odluči da dovede Icardija, vjerojatno ćemo ga gledati u dresu ‘kraljevskog kluba’.

[su_cashout]

Mauro ima ugovor sa Interom do 2021. godine, a otkupnu klauzulu od 110 milijuna eura. Napoli nudi 55, dakle polovicu od otkupne klauzule, a Real Madrid navodno je spreman dati 95 milijuna eura, a ako bude potrebno dodat će i tih dodatnih 15 milijuna te platiti puni iznos 110 milijuna eura. Tržište igrača danas je takvo da Dembele vrijedi 145 milijuna, Coutinho 160 milijuna, a Neymar 222 milijuna eura. Je li 110 previše za Icardija?


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!