NaslovnicaVijestiNAPOLI KONTAKTIRAO MILANA: Žele dovesti njihovog najboljeg igrača - od 2017. godine...

NAPOLI KONTAKTIRAO MILANA: Žele dovesti njihovog najboljeg igrača – od 2017. godine je napravio čak 106 nastupa za klub!

Napoli je navodno stupio u kontakt sa AC Milanom kako bi izrazio interes da potencijalno osigura siječanjski transfer za veznjaka Franck Kessieja.

NAPOLI KONTAKTIRAO MILANA

22-godišnjak je najvažnija karika Rossonera otkako im se pridružio iz Atalante 2017. godine, jer je za klub već napravio 106 nastupa, nakon što je bio prisutan u gotovo svakoj prvoj postavi.

No, nedavno su se pojavile sumnje u njegovu budućnost na San Siru, a MilanNews je napomenuo da ga je Stefano Pioli izbacio iz sastava za putovanje u Torino protiv Juventusa prije internacionalne pauze, nakon što nije uspio impresionirati na treningu, tako da vijesti navode kako bi on mogao otići ovog siječnja.

Ljetno pojačanje Rade Krunić je došao i popunio prazninu koju je Kessie ostavio u posljednje dvije utakmice, a čin ise da bi 26-godišnjak mogao također igrati istaknutiju ulogu.

Prema Calciomercatou, Napolijev sportski direktor Cristiano Giuntoli uspostavio je kontakt sa Milanom u srijedu zbog mogućnosti pronalaska dogovora o potpisivanju Kessieja već u siječnju.

Dodaje se da bi internacionalac Obale Bjelokosti mogao biti zamjena za Allana usljed sumnji u njegovu budućnost u Napoliju, iako se u izvješću očito želi naglasiti da su to bili samo početni kontakti sa Milanom, a ne konkretni interes u ovoj ranoj fazi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!