NaslovnicaVijestiNapoli pronalazi efikasno rješenje za eliminaciju ponuda iz Saudijske Arabije

Napoli pronalazi efikasno rješenje za eliminaciju ponuda iz Saudijske Arabije

Napoli ima želju zadržati Victora Osimhena, jednog od ključnih igrača u borbi za Scudetto, što je duže moguće, a najveću prijetnju vide u klubovima iz Saudijske Arabije. Ipak, čini se da su pronašli rješenje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Tijekom protekla tri mjeseca, mnogi poznati nogometaši su prešli u Saudijsku Arabiju, a i Osimhen je bio na meti bogatih klubova. Unatoč tome, Napoli je dosad odolio ponudama te trenutačno pregovara s najboljim strijelcem oko novog ugovora, jer Nigerijac želi ostati na stadionu Diego Armando Maradona.

U međuvremenu, prvi čovjek kluba Aurelio de Laurentis ima pakleni plan namjeravajući u ugovor ubaciti dvije klauzule.

Prva je da je minimum za koji igrač može biti pušten 150 milijuna eura, dok igrač želi da to bude 110 milijuna eura. Druga klauzula je da se njegov iznos udvostručuje za klubove iz Saudijske Arabije.

Talijanski mediji ističu kako nije isključeno da se na sličan način “ograde” i drugi europski klubovi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!