NaslovnicaVijestiNapoli pronašao novog trenera

Napoli pronašao novog trenera

Napoli je prošle sezone osvojio naslov prvaka, no ove sezone nisu uspjeli ponoviti taj uspjeh nakon što je Luciano Spalletti napustio klub. Početak sezone obilježila je promjena trenera. Klub je započeo sezonu s Rudijem Garcijom, koji je brzo zamijenjen Walterom Mazzarrijem. Međutim, ni Mazzarri nije dugo ostao na klupi, pa je momčad preuzeo Francesco Calzona.

Talijanski mediji već su počeli spekulirati o mogućim promjenama na klupi Napolija za sljedeću sezonu. Prema informacijama La Gazzetta dello Sport i Sky Sport Italia, trenutni trener Milana, Stefano Pioli, glavni je kandidat za preuzimanje klupe u Napulju.

Stefano Pioli, koji ima ugovor s Milanom do lipnja 2025. godine, vjerojatno će napustiti klub na kraju ove sezone, unatoč tome što je s njim osvojio naslov prvaka 2021. godine. Milan je odlučio okončati suradnju s njim već ovog ljeta.

Iako je Antonio Conte bio prvi izbor Napolija, pregovori su zastali zbog njegovih zahtjeva u vezi s plaćom i transferima igrača. Očekuje se da će Pioli potpisati trogodišnji ugovor s ciljem da Napoli redovito sudjeluje u Ligi prvaka.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!