NaslovnicaVijestiNapolijev menadžer otkrio najopasnijeg igrača Manchester Cityja: Ime koje je naveo će...

Napolijev menadžer otkrio najopasnijeg igrača Manchester Cityja: Ime koje je naveo će vas iznenaditi

Maurizio Sarrijev Napoli će ugostiti Pep Guardiolinog Manchester Cityja u utakmici Lige prvaka na San Paolou večeras, a momčad Serije A želi izazvati prvi poraz impresivnim Građanima ove sezone.

Napolijev menadžer otkrio

Iako je Sarrijeva ekipa također na vrhu Serije A, igrajući sličan atraktivan nogomet i postigavši mnogo golova, kapetan Napolija je svjestan da je ova ekipa Manchester Cityja postigla već 46 golova i pobijedila njihov tima prije tjedan dana na Etihadu.

Međutim, navijači će biti ugodno iznenađeni kada saznaju za tkoga Sarri smatra da je najopasniji igrač Manchester Cityja. Tu su Kevin De Bruyne, Gabriel Jesus, Leroy Sane, Sergio Aguero, David Silva i Raheem Sterling, a to su samo neki od jakih igrača koji su na raspolaganju Pep Guradioli.

[su_bonus]

Sva gore spomenuta imena su odlična ove sezone, ali Sarri je odabrao samo jednog igrača koji je najopasniji među njima.

To je zato što je rekao da je Cityjev vratar Ederson, pojačanje iz Benfice koje je stiglo za 35 milijuna funti, najopasniji igrač u njihovim redovima.

Kako on zapovijeda obrani, brani šuteve i igra dobro sa svojim nogama, Sarri je veliki navijač i smatra da je to najopasniji igrač Građana.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Govoreći za Football Italia pred utakmice, on je rekao:

“Najopasniji igrač Građana je Ederson. Vrlo sam ozbiljan, jer njihov vratar nije propustio niti jednu loptu koja je otišla iza obrane. Odigrao je 50 lopti sa obranom i sve ih je odigrao vrlo dobro, čak i kada smo pravili pritisak.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!