NaslovnicaVijestiNavijači Juventusa napravili koreografiju u čast Mandžukića

Navijači Juventusa napravili koreografiju u čast Mandžukića

Sinoć su Juventus i Barcelona odigrali utakmicu bez golova u okviru Lige prvaka, a u čast Mandžukića navijači Juvea su napravili fantastičnu koreografiju!

čast Mandžukića

Manžukić je utakmicu protiv Barcelone počeo sa klupe, ali ipak navijači Juvea su odlučili da na tribinama on vodi glavnu riječ. Tako se iza leđa Buffona pojavila se velika koreografija sa glavnim likom Mandžukićem.

Našli su se likovi čitave momčadi Juventusa na gornjoj tribini, a na donjoj je bio samo Mario Mandžukić. S porukom – Ratnici među njudima, navijači Juventusa su jasno svima poručili koga vide kao vođu ratnika.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nažalost navijača Juventusa njihov glavni ratnik nije dobio priliku protiv Barcelone, jer ga je trener Allegri ostavio na klupi.

Nakon utakmice pričao je zadovoljni trener Juventusa Massimiliano Allegri. Juventus je u grupu D drugi, tri poena iza Barcelone.

“Momci su odradili dobar posao. Kada igrate utakmice poput ovih, svako se treba braniti. Oni su radili dobar posao, napravili smo drugarčiju situaciju za Barcelonu”, rekao je Allegri, te nastavio:

[su_tenis_live_streaming]

“Ovo znači da smo radili dobro, te da moramo krenemo ponovo odavde. Danas me više interesovao nastup, nego rezultat moje momčadi, jer smo u Genovi primili golove koji se ne smiju primati.”

“Večaras smo se suočili sa nekim izvanrednim igračima, igrali smo na vrlo visokoj razini fokusa, te nas nisu mogli povrijediti. Kada se Juve tako brani, teško je da protivnička ekipa moe nešto postići”, rekao je Allegri na kraju!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!