NaslovnicaVijestiNapravio prekršaj nad Ronaldom na treningu 2017. godine i Zidane ga više...

Napravio prekršaj nad Ronaldom na treningu 2017. godine i Zidane ga više nikada nije pozvao u prvu momčad!

Priča u španjolskom tisku u koju je uključen branič Manu Hernando pojavila se ovaj tjedan na naslovnicama, a uključuje sukob na treningu sa bivšim suigračem Cristianom Ronaldom.

Napravio prekršaj

Tada je bio samo tinejdžer, ali Hernando je trenirao sa prvim sastavom Real Madrida tijekom sezone 2017/18.

Tada su igrači Zinedine Zidanea bili izvan konkurencije u La Ligi, ali su bili jaki u Ligi prvaka, gdje su na kraju i pobijedili.

No prije toga, Zidane je u rutinskom treningu u klubu podijelio sastav u dvije momčadi radi vježbanja, piše MARCA.

Ovdje je Hernando napravio težak prekršaj na peterostrukom pobjedniku Zlatne lopte. Ronaldo je pao na zemlju i prema izvještaju nije skrivao svoj bijes nakon toga.

Mogli biste reći da je to bio najvažniji trenutak u karijeri mladog Hernanda.

Hernando se nakon toga ispričao Ronaldu i igra se nastavila, ali to je bio posljednji trening defanzivca u prvoj momčadi.

Zidane se odlučio protiv ponovnog pozivanja igrača na trening prve momčadi i svrgnut je u rezerve prije nego što se pridružio Racing Santaderu na posudbu u siječnju ove godine.

Hernando je svoj neslužbeni debi za Madrid odigrao 2017. godine, kada je nastupio u predsezonskoj utakmici protiv Manchester Uniteda.

Hoće li uspjeti ući u prvu momčad Zidanea sljedeće sezone nije jasno.

21-godišnjak je za Racing u Segundi upisao sedam nastupa, postigavši jedan gol.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!