NaslovnicaVijestiNAPUŠTA MANCHESTER UNITED: Marouane Fellaini u pregovorima sa velikim rivalom!

NAPUŠTA MANCHESTER UNITED: Marouane Fellaini u pregovorima sa velikim rivalom!

Već odavno je poznato kako veznjak Manchester Uniteda Marouane Fellaini planira napustiti klub nakon što mu za nekoliko tjedana istekne ugovor sa klubom.

Arsenal želi Fellainija

Prije nekoliko tjedana pojavile su se špekulacije kako je odbio posljednju ponudu ‘Crvenih vragova’, te da je stupio u pregovore sa talijanskim velikanom AC Milanom, ali od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Naime, kako su danas izvijestili brojni belgijski i engleski mediji, Fellainijev agent je dogovorio sastanak sa predstavnicima velikog rivala Manchester Uniteda, a riječ je o Arsenalu. Sve je pokrenuo belgijski novinar Patrick Juillard, koji je danas na svom twitter profilu napisao: “Savjetnici Marouanea Fellanija početkom ovog tjedna će imati sastanak sa predstavnicima Arsenala. Veznjak Manchester Uniteda, koji će nastupiti za Belgiju na Svjetskom prvenstvu, 30. juna postaje slobodan igrač.”

S druge strane, prema pisanju engleskih novina The Times, Fellaini je već ranije razgovarao sa novim trenerom ‘Topnika’ Unaijem Emeryjem, koji ga je pokušao dovesti dok je još bio u Paris Saint-Germainu. Čelnici Uniteda su 30-godišnjaku tokom prethodnih nekoliko mjeseci dva puta nudili novi ugovor, ali je on obje ponude odbio, te navodno traži platu od 120,000 funti tjedno od strane Arsenala, što mu na Old Traffordu nisu bili spremni ponuditi.

Belgijski reprezentativac je u Manchester United stigao u ljeto 2013. godine za 32 miliona eura, i od tada je za klub odigrao ukupno 156 utakmica, postigao 20 golova i podijelio deset asistencija. Ipak, ove sezone nije dobio minutažu kakvu je želio, te je odigrao samo 23 utakmice, od čega tek 16 u Premier ligi, što je jedan od razloga zbog kojeg želi otići.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!