NaslovnicaVijestiNAPUŠTA PSG: Gianluigi Buffon se vraća u Italiju, a evo i u...

NAPUŠTA PSG: Gianluigi Buffon se vraća u Italiju, a evo i u koji klub!

Jedan od najboljih golmana svih vremena Gianluigi Buffon napustio je Juventus prošle godine i prešao u redove francuskog prvaka Paris Saint-Germaina, a kako izvještavaju talijanski mediji, on bi se uskoro trebao vratiti u Torino.

Buffon se vraća u Juventus

Pred kraj prošle sezone pojavilo se dosta špekulacija kako će on završiti karijeru, s obzirom da je u januaru napunio 40 godina, te da mu je ugovor sa Juveom isticao na kraju sezone, ali to se nije dogodilo.

Kada je najavio da napušta ‘Staru damu’, mnogi su očekivali kako će se vratiti u svoj bivši klub Parmu, ali on je iznenadio sve i otišao u francusku prijestolnicu. Nema sumnje kako mu je glavni cilj bio osvajanje Lige prvaka, koju još uvijek nije uspio osvojiti u karijeri. Međutim, plan mu je propao, nakon što je PSG izbačen u četvrtfinalu od strane Manchester Uniteda.

Pored toga, većinu sezone je bio rezerva Alphonseu Areoli, a u od prve minute je započeo tek 14 utakmica u ligi, koju su Parižani bez veće muke osvojili. Iako se pisalo kako bi trebao produžiti jednogodišnji ugovor koji je potpisao prošlog ljeta, to se neće dogoditi, te će po svemu sudeći napustiti Pariz na kraju sezone.

Naime, kako navodi SportMediaset, on će se vratiti u svoj bivši klub Juventus, i to na poziciju direktora. U izvješću piše kako će njegov agent Silvano Martina otputovati u Francusku da započne pregovore oko mogućeg produženja ugovora, a ukoliko ti pregovori propadnu, on se zasigurno vraća u Seriju A.

U intervjuu za službenu klupsku stranicu, Buffon je priznao kako ne žali zbog dolaska u PSG: “Proveo sam devet mjeseci u predivnom gradu, dočekan sam toplo i svi su mi pokazali mnogo ljubavi. Sretan sam zbog odluke o dolasku u Pariz. Želio sam iskusiti novo nogometno okruženje i novi grad u mom životu i, moram priznati, želje su mi se ispunile. Naučio sam nove stvari, naučio sam francuski i znam da će mi ovo iskustvo pomoći u budućnosti.”

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!