NaslovnicaVijestiNapušta Real Madrid nakon 13 godina: Njegova sljedeća destinacija je Serie A!

Napušta Real Madrid nakon 13 godina: Njegova sljedeća destinacija je Serie A!

Nakon što je u Real Madridu proveo 13 godina, brazilac Marcelo bi sada mogao biti na izlaznim vratima. Marcelo ove sezone i nije bio redovan u prvoj momčadi, nakon što je Zidane koristio Mendyja mnogo više na toj poziciji.

Napušta Real Madrid

Marcelo danas ima 31 godinu i u Real Madrid je stigao davne 2007., a od tada je sve povijest. Dao je sve od sebe da pomogne svom klubu, a najbolje je igrao uz Cristiana Ronalda, što su bile i najbolje godine Real Madrida.

Međutim, kada je Ronaldo napustio Madrid i otišao u Juventus, Marcelo je počeo igrati nešto lošije, te ga je Mendy zamijenio na toj poziciji.

Nije tajna ni da je Marcelo dobar prijatelj Cristiana Ronalda, te da Juventus pokušava da ga dovede već tri sezone, međutim, to im za sada nije uspjelo.

Navodno je Juventus planirao se sastati sa Realom glede Marcela i prije izbijanja koronavirusa, a Los Blancosi su bili spremni da ga puste na kraju ove sezone.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!