NaslovnicaVijestiNapustio PSG i osvojio Ligu prvaka: "Dok je Neymar tamo, moj povratak...

Napustio PSG i osvojio Ligu prvaka: “Dok je Neymar tamo, moj povratak je skoro nemoguć.”

Krilni igrač Bayerna iz Munchena Kingsley Coman priznao je da su male vjerojatnoće da će se vratiti u PSG dok je Neymar u klubu.

Napustio PSG

Coman je došao kroz akademiju PSg-a i upisao je tri nastupa z aklub prije nego što se 2014. godine pridružio talijanskom velikanu Juventusu.

Od tada se pridružio Bayernu i prošlog mjeseca je postigao gol za pobjedu u finalu Lige prvaka protiv PSG-a.

Francuz se još uvijek divi svojoj dječačkoj ekipi, ali Neymarova prisutnost njegov transfer u PSG čini nemogućim.

“Komplicirano je. Ako je Neymar sa lijeve strane. Ne, gotovo nemoguće. Pariz mi nije u planovima za karijeru”, rekao je 24-godišnjak za Telefoot.

“Imamo možda osam do 10 godina na visokoj razini, pa ne možemo zatvoriti vrata. U mojoj glavi su sjećanja na djetinstvo. Malo je manje dobrih, ali bilo je dobrih uspomena u mom vremenu sa PSG-om.”

Coman je najmlađi igrač koji je ikada igrao za Parižane, a debitirao je u dobi od 16 godina, osam mjeseci i četiri dana.

Još uvijek je sklon Tomasu Tuchelu, ali priznaje da je odlazak bio prava odluka.

“PSG će mi uvijek biti najdraži klub,” nastavio je Coman. “Ali, za mene je odlazak bio ispravna odluka i možda da nisam otišao nikada ne bih osvojio Ligu prvaka.”

“Nije bilo lako, ali uvijek sam mislio da bi sa svojim kvalitetima mogao igrati za veliki klub.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!