NaslovnicaVijestiNASMIJAO CIJELU MOMČAD BRAZILA: Evo što je Richarlison rekao Neymaru za ručkom!

NASMIJAO CIJELU MOMČAD BRAZILA: Evo što je Richarlison rekao Neymaru za ručkom!

Nasmijao cijelu momčad Brazila. Evo što je Richarlison rekao Neymaru za ručkom! Ranije u rujnu ove godine, Richarlison je odigrao svoj prvi nastup za reprezentaciju Brazila. 21-godišnji Evertonov krilni igrač je ušao sa klupe u finalnih 15 minuta prijateljske utakmice protiv SAD-a.

NASMIJAO CIJELU MOMČAD

Četiri dana kasnije dobio je priliku da igra kao broj devet i Richarlison je postigao nevjerojatan gol u pobjedi od 5-0 nad El Salvadorom.

“Richarlison ne gleda na stranu, on gleda naprijed”, rekao je menadžer Brazila Tite.

“On nudi drugačiju značajku u kombinaciji. Svojim pokretom uvijek ima loptu u svemiru. Ova je osobina za njega izvanredna.”

[su_bet365_100bonus]

Richarlison je po prvi put igrao uz svog idola, Neymara.

Bivši krilni igrač Watforda je otkrio što je rekao zvijezdi PSG-a što je cijelu momčad nasmijalo.

“Neymar je idol mog djetinstva”, rekao je Richarlisona za The Guardian.

“Uvijek sam pokušavao igrati kao on i također sam imitirao neke od njegovih frizura.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Imao sam žutu krijestu kada sam imao 13, 14. Nisam baš uspio preslikati njegovu frizuru jer nisam imao prave proizvode za kosu. Stajala bi pet minuta i onda se spustila dolje.”

“Sjetio sam se za vrijeme ručka i rekao sam mu to…nasmijao sam cijelu momčad, mislili su da je to smiješno izabavno.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!