NaslovnicaVijestiNastao skandal nakon što je Španjolac u emisiji nazvao Viniciusa majmunom

Nastao skandal nakon što je Španjolac u emisiji nazvao Viniciusa majmunom

Realov nogometaš Vinicius Junior golove slavi plešući, što je uglavnom svojstveno većini južnoameričkih nogometaša. Sada se našao na udaru španjolske nogometne javnosti jer im se ne dopadaju Viniciusove proslave golova.

Viniciusa je posebno kritizirao Pedro Castro, predsjednik Udruge španjolskih agenata.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Ako zabiješ gol i onda plešeš sambu, idi na Sambodrome. Na terenu moraš poštovati svoje kolege i ne ponašati se kao majmun”, rekao je u emisiji El Chiringuito. Voditelj je, nakon što je čuo riječ “majmun”, prekinuo njegov govor i rekao: “Ne možete tako nazivati ljude, molim vas ne radite to više.”

U nedjelju od 21 sat Real i Atletico će igrati gradski derbi. Kapetan Atletica komentirao je Viniciusov način proslave golova:

“Njegova je odluka hoće li odlučiti plesati u nedjelju ili ne. Ako to učini, sigurno će biti problema. To je normalno”, rekao je španjolski reprezentativac.

Španjolski mediji dodaju kako se Viniciusovo ponašanje ne sviđa ni njegovim suigračima, koji su mu više puta objasnili kako bi trebao pokazati više poštovanja prema protivnicima.

Trener Carlo Ancelotti smatra da Viniciusovom slavlju nema ništa zamjeriti: “On je Brazilac i dobro pleše. Ne vidim ništa loše u tome.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!