NaslovnicaVijestiNASTAVLJA SE NOĆNA MORA HAJDUKA: Prijeti im izbacivanje iz Europe, kao i...

NASTAVLJA SE NOĆNA MORA HAJDUKA: Prijeti im izbacivanje iz Europe, kao i kazna epskih razmjera!

Kao što već svi znamo, Hajduk je sinoć na nevjerojatan način ispao iz Europske lige i njihova noćna mora se sada samo nastavlja.

NOĆNA MORA HAJDUKA

Osim toga što se moraju pozabaviti svojim osobljem i smjenama u timu, što su već i radili ovih dana, a siguron će to raditi još, Hajduk će morati da se pozabavi i sa UEFA-om.

Hajduk je jedan od klubova koji često ponavljaju nerede na svojim utakmicama, kako u domaćoj ligi, tako i u europskim natjecanjima, dok je na stadionu Poljud protiv Gzire United sinoć također bilo nereda.

Najava HNL 2019/2020

Nakon što je sudac svirao kraj utakmice, veliki broj navijača Hajduka (Torcida) uletjela je na teren i zatim se počela sukobljavati sa policijom, igračima i redarima.

Sva sreća pa nema ozlijeđenih i nisu nikoga fizički napali, ali sam taj upad na teren će sigurno biti kažnjiv. Bila je to zaista napeta utakmica i navijači na tribinama su verbalno vrijeđali sve u Hajduku, međutim, da nije bilo policije, oni bi sigurno i fizički napali upravu kluba.

Ovo je velika greška i veliki korak unazad za ovaj klub, koji će sigurno biti oštro kažnjen od strane UEFA-e, gdje se očekuje novčana kazna i zatvaranje tribina, a ne isključujemo ni ‘odmor’ od europskih natjecanja.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!