NaslovnicaVijestiNastavlja se saga sa Coca-Colom: Evo šta je napravio Luis Enrique

Nastavlja se saga sa Coca-Colom: Evo šta je napravio Luis Enrique

Nastavlja se saga sa Coca-Colom na konferencijama za medije, a posljednji u nizu koji se priključio istoj je izbornik Španjolske Luis Enrique. Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova sponzor je Eura 2020, te na svakoj konferenciji za medije na stolu stoje boce Coca-Cole, što je zasmetalo Cristianu Ronaldu, koji je pokrenuo pravu lavinu.

Nakon što je kapiten Portugala i jedan od najboljih igrača svijeta u posljednjoj deceniji Cristiano Ronaldo poslije utakmice protiv Mađarske sklonio boce Coca-Cole sa stola uz poruku “Pijte vodu, a ne Coca-Coli”, povećan je interes za konferencije za novinare.

Selektor Rusije Stanislav Čerčesov vjerovatno je oduševio šefove pomenutog brenda, kada je na konferenciji, na svoj način, otvorio i popio bocu Coca-Cole, a video je postao hit na društvenim mrežama.

Ukrajina je u drugom kolu slavila protiv Sjeverne Makedonije i ubilježila prve bodove na Euru, a igrač utakmice i strijelac prvog pogotka za svoju reprezentaciju Andrij Jarmolenko pozvao je Coca-Colu, Heineken i druge sponzore Eura da ga kontaktiraju i sponzoriraju.

Zvijezda belgijske reprezentacije i strijelac dva pogotka u prvom kolu pozvao je Coca-Colu da se obrati agenciji koja se brine o njegovim marketinškim ugovorima. Francuski veznjak Paul Pogba, koji je musliman, uklonio je bocu piva Heineken koja je bila postavljena ispred njega na konferenciji za novinare u utorak.

Pošto je čitava stvar otišla predaleko, UEFA je reagirala i upozorila je igrače i nacionalne saveze da će za slične poteze i komentare ubuduće slijediti kazne, no Luis Enrique se očigledno nije previše obazirao na to.

Na konferenciji za medije uoči susreta Španjolske i Poljske, izbornik “Crvene furije” Luis Enrique prokomentirao je: “To je Coca-Cola Zero. To je sponzor? Ne pijte Coca-Colu, djeco” poručio je Luis Enrique.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!