NaslovnicaVijestiNathan Ake: Shvatio sam koliko je Chelsea velik klub nakon što sam...

Nathan Ake: Shvatio sam koliko je Chelsea velik klub nakon što sam upoznao Drogbu

Chelseajev defanzivac Nathan Ake prisjetio se svog prvog susreta sa Didierom Drogbom, koji mu je pomogao da shvati veličinu kluba.

Shvatio sam koliko je Chelsea velik klub Nathan Ake

Mladi Nizozemac, koji trenutno igra uspješnu sezonu na posudbi u Watfordu, u Chelseaja je stigao 2011. godine iz Feyenoordove akademije.

Prije nego što je trebao doći u London, u posjetu mu je stigao bivši igrač “Plavaca”.

“Shvatio sam koliko je Chelsea velik klub nakon što sam upoznao Drogbu. Sjećam se da je Didier Drogba došao u moj tadašnji klub da nas pozdravi. Pričao nam je o obiteljskoj atmosferi u njegovom klubu i kako je sve funkcionisalo.”

“To je bilo posebno, pogotovo jer je i moj tata iz Obale Bjelokosti. Nakon što sam vidio klub iznutra, shvatio sam koliko je velik.”

Ake ove sezone igra jednu od ključnih uloga u Watfordu, ali ipak se nada da će se sljedeće sezone vratiti u matični klub i izboriti za svoje mjesto u prvom timu pod vodstvom novog trenera Antonija Contea, pogotovo sad kad će John Terry napustiti klub ovog ljeta, kada mu istekne ugovor.

Nizozemski u21 reprezentativac jučer je nastupio protiv West Bromwich Albiona, te odigrao dobru utakmicu i pomogao svom timu da ostvari minimalnu pobjedu.

Ake se smatra jednim od najperspektivnijih mladih igrača Chelseaja, s obzirom na njegovo odlično čitanje igre, iako ima tek 21 godinu.

[su_bet365_watch_live_football_veliki][su_netbet_bonus][/su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!