NaslovnicaVijestiNAVASU PREKIPJELO: Napušta Real Madrid i odlazi u Premier ligu!

NAVASU PREKIPJELO: Napušta Real Madrid i odlazi u Premier ligu!

Navasu prekipjelo! Napušta Real Madrid i odlazi u Premier ligu! Čini se da je Keylor Navasu napokon prekipjelo u Real Madridu. Čini se da mu je dovoljno to što je drugi vratar u svom klubu nakon Thibaut Courtoisa i sada želi da napusti klub do ljeta.

Navasu prekipjelo

Prema pisanu Don Baona, Arsenal promatra Kostarikanca, međutim, razumljivo je da je Arsenal svjestan da im vratar kao što je Navas može donijeti uspjeh.

32-godišnjak ima mnogo vremena preostalog u svojoj karijeri, jer vratari mogu igrati mnogo više nego igrači na drugim pozicijama.

Odluka o dovođenju Courtoisa na ljeto nije bila posljedica Navasovih godina, to je više bilo povezano sa činjenicom da je Madrid imao priliku dovesti Belgijca na Bernabeu kao dio vrlo razumnog posla, s obzirom da je ušao u svoju posljednju godinu ugovora u Chelseaju.

Prema izvješću, ekipa iz sjevernog Londona bi mogla biti savršeno odrešdište za Navasa, budući da je Arsenal spreman uskladiti trenutačne plate zvijezde kao dio dvogodišnjeg ugovora koji će mu ponuditi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!