NaslovnicaVijestiNavijač Atletico Madrida poručio Cristianu Ronaldu da nikada ne može nositi njihov...

Navijač Atletico Madrida poručio Cristianu Ronaldu da nikada ne može nositi njihov dres

Navijač Atletico Madrida rekao je Cristianu Ronaldu da ne može nositi njihov dres usred potencijalnog šokantnog transfera.

Španjolski klub je senzacionalno povezivan s Ronaldom, koji želi napustiti Manchester United ovog ljeta. Navodno je uvjerio Diega Simeonea da ga potpiše nakon što je obavio razgovore sa šefom kluba.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Izgledi da će Ronaldo igrati za crveno-bijelu stranu Madrida izazvali bi šok u nogometu, s obzirom na njegov legendarni boravak u Real Madridu.

Atleticov navijač Jonatan Fernandez rekao je Ronaldu da ne može nositi njihov dres zbog ‘nepoštovanja’ koje je iskazivao prema njihovim navijačima tijekom godina.

“Cristiano Ronaldo ne može nositi dres Atletico Madrida. Igrač koji je omalovažavao i ismijavao cijelu bazu navijača. Igrač koji je godinama bio zvijezda vječitog neprijatelja, upleo se u brojne okršaje s najomiljenijim igračima našeg kluba. Ronaldo je potpuna suprotnost filozofiji Atletica iz Madrida. Sportski gledano? Donio bi puno golova. U to nitko ne sumnja, ali po mom mišljenju, pobjeda nije sve”, rekao je za The Sun.

Ronaldo, koji nije otputovao u Australiju na predsezonsku turneju Man Uniteda, i dalje se uveliko povezuje s odlaskom ovog ljeta.

Čini se da je Bayern München ispao iz utrke, a smatra se da Chelsea i Atletico traže potpisivanje ugovora s 37-godišnjom zvijezdom.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!