NaslovnicaVijestiNavijač Manchester Uniteda izgubio posao nakon što se uslikao sa Riyadom Mahrezom!

Navijač Manchester Uniteda izgubio posao nakon što se uslikao sa Riyadom Mahrezom!

Navijač Manchester uniteda je otpušten prvog dana na novom poslu nakon što je uslikao selfie sa krilnim igračem Manchester Cityja Riyadom Mahrezom – čime je prekršio pravila socijalne distance.

Navijač Manchester Uniteda

Craig Willis započeo je raditi na svom novom poslu i dobio je zadatak da asfaltira stambeni kompleks u blizini Cheshirea.

Potom je ugledao alžirsku zvijezdu Mahreza kako luta po kompleksu i odlučio mu prići da se uslikaju.

“Mislim da je malo izvan reda. Mahrez je izgledao prilično kul sa tim. Pitao sam i on je rekao: “Da nema problema”, objasnio je tata petogodišnjaka za Metro.

Unatoč tome što se 29-godišnjak navodno veseli zbog fotografije, Willis je primio telefonski poziv kasnije te večeri dok je na radnom mjestu kršio zakon o socijalnoj distanci, što je rezultiralo otkazom.

“Uzeo sam selfie za svog najboljeg kolegu – on je navijač Manchester Cityja. Podržavam Manchester United. Ali, nije kao da svakodnevno viđate Mahreza.”

“Razmisli o tome, dva metra je pravilo, zar ne? Ako sam nešto potpisao, onda je to fer. Nisam mislio o tome.”

“Kršio sam pravila. Ali to nije objašnjeno kako treba. To je jedino što mogu reći u vezi stim.”

“I pitao sam ga. Radio sam, a on je prolazio. Rekao sam: ‘Jesi li za fotografiju?’ Zatim je prišao prema meni.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!