NaslovnicaVijestiNavijač PSG-a ubio svog prijatelja zbog ismijavanja nakon poraza od Barcelone

Navijač PSG-a ubio svog prijatelja zbog ismijavanja nakon poraza od Barcelone

Navijač PSG-a ubio svog prijatelja zbog ismijavanja nakon poraza od Barcelone. Ne možemo ni zamisliti kako su strašni ovi dani bili za PSG-ove navijače. Parižani su jednom nogom bili u četvrtfinalu Lige prvaka kada je Edinson Cavani postigao gol protiv Barcelone, ali ono što se poslije toga dogodilo bit će zapamćeno kao najveći preokret u nogometnoj povijesti.

Navijač PSG

PSG je uspio primiti tri gola u posljednjih sedam minuta, što je jamčilo njihovo mjesto na listi najgorih preokreta u sportskoj povijesti.

RMC Sport je dala fascinantan uvid u reakciju unutar PSG-ove karderobe nakon utakmice.

“Pariški igrači stižu u svlačionicu potpuno uništeni,” napisao je novinar Mohamed Bouhafsi.

[su_euro_soccer_bonus]

“Tišina je bila zaglušujuća. Nitko ne gleda jedan u drugog, nitko ne razgovara. Igrači su plakali.”

Tuga se još jednom osjećala kod PSG-a, kada su se ukrcali na svoj let natrag u Pariz u 2:30 ujutro: “Atmosfera u avionu je grozna, odvratna”, dodao je Bouhafsi.

NAVIJAČ PSG-A NIJE MOGAO IZDRŽATI ISMIJAVANJE PRIJATELJA

Postoji neko olakšanje u činjenici da će igrači proći ovaj užasan tjedan zajedno. Ali to nije sasvim isto za navijače, koji će se morati nositi sa ismijavanjima od navijača drugih klubova, po svakoj prilici, kod kuće ili na radnim mjestima, za neko vrijeme.

Tužna priča je nastala – prema dnevnim novinama L’Union – iz Gabona o PSG-ovom navijaču koji je ubio prijatelja koji ga je ismijavao za poraz od 6-1.

[su_bet365_200_bonus_mali]

GLEDALI SU UTAKMICU ZAJEDNO

PSG-ov navijač, koji ima 18. godina, izbo je svog prijatelja u vrat, nakon što je postao frustriran njegovim ismijavanjem. Oni su utakmicu gledali zajedno u jednom baru u popularnoj četvrti u glavnom gradu Gabona, gdje su popili nekoliko čaša piva.

Žrtva je umrla na licu mjesta, a PSG-ov navijač je uhićen. Istaknuo je kako nije želio da ga ubije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!