NaslovnicaVijestiNavijač trećeligaša provocirao Neuera, ovako je reagirao Bayernov kapetan

Navijač trećeligaša provocirao Neuera, ovako je reagirao Bayernov kapetan

Njemački trećeligaš Saarbrücken iznenadio je u 2. kolu njemačkog Kupa izbacivši Bayern s rezultatom 2:1.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Momčad Thomasa Tuchela povela je u 16. minuti golom Thomasa Müllera. Patrick Sontheimer započeo je preokret njemačkog niželigaša postigavši gol u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela, a konačni rezultat od 2:1 postavio je Marcel Gaus golom u 96. minuti.

Nakon jedne od najvećih pobjeda u povijesti kluba, nekoliko navijača Saarbrückena odmah je utrčalo na teren Ludwigsparkstadiona kako bi proslavili trijumf.

Jedan od obožavatelja je krenuo ravno prema kapetanu Bayerna Manuelu Neueru, kojem je ovo bila druga utakmica od prosinca 2022. godine. Podsjećamo, njemački vratar slomio je nogu na skijanju krajem prošle godine te je izostao gotovo godinu dana.

Mediji u Njemačkoj izvješćuju o navijaču Saarbrückena koji je vikao i provocirao Neuera, no unatoč tome, golman je ostao potpuno smiren te ga nije ni pogledao. Umjesto toga, počeo je skidati rukavice i uputio se prema svlačionici.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!