NaslovnicaVijestiNavijač zatražio potpis na dres Real Madrida, a evo kako je reagovao...

Navijač zatražio potpis na dres Real Madrida, a evo kako je reagovao Cristiano Ronaldo!

Već sada se može reći kako je Ronaldova prva sezona u Juventusu jako uspješna. Portugalski napadač, koji je u Torino stigao prošlog ljeta iz Real Madrida za 100 miliona eura, postigao je 24 gola u svim takmičenjima, a najvažnija su definitivno bila tri protiv Atletico Madrida u osmini finala Lige prvaka.

Ronaldo potpisao dres Real Madrida

‘Stara dama’ ga je dovela upravo zbog toga, kako bi ju odveo do titule u najelitnijem europskom klupskom nogometnom takmičenju, a taj san je za sve Bianconere još uvijek živ zahvaljujući 34-godišnjaku.

Što se tiče Serije A, samo je Fabio Quagliarella postigao više golova od njega, ali će Juve skoro sigurno uzeti novi Scudetto, s obzirom da tim Massimiliana Allegrija ima čak 15 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Napolija.

I dok Juventusu cvjetaju ruže od dolaska Ronalda, Real Madrid prolazi kroz jako težak period. Los Blancosi su treći u La Ligi, te su odlučili vratiti Zinedinea Zidanea nakon što su otkaze na klupi dobili Julen Lopetegui i Santiago Solari.

‘Kraljeve’ je u Ligi prvaka također izbacio Ajax u osmini finala, ali to više nije Ronaldova briga, on je u potpunosti fokusiran na Juventus. To je pokazao i kada je upitan od strane navijača Real Madrida da potpiše dres svog bivšeg kluba. Nakon što ga je potpisao, Portugalac se našalio izjavivši: “Zar nemaš dres Juventusa?”

34-godišnjak je prije nekoliko dana izbjegao suspenziju u četvrtfinalu Lige prvaka zbog proslave hat-tricka protiv Atletico Madrida. Bilo je mnogo špekulacija kako će ga UEFA suspendirati, ali on je dobio kaznu od 20,000 eura, te će igrati protiv Ajaxa u narednoj fazi takmičenja.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!