NaslovnicaVijestiNAVIJAČI ARSENALA LJUTI NA EMERYJA: Everton ušao u utrku za jednog od...

NAVIJAČI ARSENALA LJUTI NA EMERYJA: Everton ušao u utrku za jednog od najboljih napadača u Premier ligi – šalju ponudu od 70 milijuna funti!

Poznato je da Wilfried Zaha ovog ljeta želi napustiti Crystal Palace. Krilni igrač je sirovi talenat kojeg je odbacio manchester United, do jednog od najstražnijih igrača Premier lige.

NAVIJAČI ARSENALA LJUTI

Većina navijača vjeruje da je igrač Obale Bjelokosti najbolji igrač izvan top šest timova.

Arsenal je bio klub koji je neprestano bio povezan sa Zahom, a Unai Emery ga je svrstao na prvo mjesto nakon što je u travnju uništio Topnike na Emiratima u pobjedi Crystal Palacea od 3-2.

Međutim, nakon što je rpošlog ljeta potpisao novi ugovor sa klubom, on neće biti jeftin, a Palace traži 80 milijuna funti za njegove usluge.

Connah’s Quay – Partizan: Najava prve utakmice drugog pretkola Europske lige!

Budžet Arsenala je tanak, a navodno se nudi samo oko 40 milijuna funti, iako bi se ta ponuda mogla povećati narednih dana.

A navijači Topnika će biti iritirani kada čuju da je Everton ušao u utrku za ovog napadača i da je klub sa Goodison Parka spreman ponuditi 70 milijuna funti za Zahu.

To je prema pisanju Daily Maila, koji kaže da je interes od strane Marka Silve istinit, a izvori bliski klubu uvjereni su u njihovu finansijsku namjeru.

Ako Everton ukrade igrača, sumirat će još jedan loš ljetni transferni rok za Arsenal.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!