NaslovnicaVijestiNAVIJAČI BARCELONE ĆE ZAPLAKATI: Evo što je Andres Iniesta uradio u 1...

NAVIJAČI BARCELONE ĆE ZAPLAKATI: Evo što je Andres Iniesta uradio u 1 sat ujutro poslije utakmice sa Real Sociedadom

To je to. Gotovo je. Andres Iniesta je odigrao posljednju utakmicu za Barcelonu. 34-godišnjak, kojeg mnogi smatraju najboljim igračem u povijesti španjolskog nogometa, oprostio se sa navijačima Barcelone na Nou Campu nakon što je odigrao 81 minut protiv Real Sociedada u nedelju navečer.

NAVIJAČI BARCELONE

Iniesta je borio sa emocijama dok je dodavao kapetanovu traku Lionel Messiju, a potom krenuo prema svlačionici, sa svojim suigračima koji su ga ispratili i gomilom na Nou Campu koja je istodobno pjevala njegovo ime.

Legendarni veznjak, strijelac pobjedničkog gola za Španjolsku u finalu Svjetskog prvenstva 2010. godine, napušta katalonske divove za koje je napravio 674 nastupa tijekom svoje 16-godišnje profesionalne karijere.

Ukupno, Iniesta je proveo 22 godine sa Barcelonom, koja se sada treba prilagoditi životu bez tehnički nadarene zvijezde.

Još uvijek nije jasno gdje će Iniesta otići, iako su Kina i Japan najvjerojatnije potencijalne destiancije za vrhunskog veznjaka.

Jedno je sigurno. Barcelona mu je podarila odlazak koji je zaista tako bogato zaslužio.

“Otići ću i nastaviti vas nositi u svom srcu zauvijek,” objasnio je poslije utakmice, nakon što su pobijedili Real Sociedad sa 1-0.

“Bilo je to prekrasnih 22 godine, pun sam ponosa, i bilo mi je zadovoljstvo predstavljati ovaj klub.”

“Zahvaljujem vam svima na ljubavi i poštovanju koje ste mi dali otkako sam stigao kao dijete, a ja sada odlazim kao muškarac.”

Što je Iniesta uradio u 1 sat ujutro nakon posljednje utakmice u Barceloni?

Ako to nije bilo dovljno emotivno, navijači Barcelone će doista dobiti knedlu u grlu nakon što saznaju što je Iniesta uradio, sam od sebe, nekoliko sati nakon posljednje utakmice protiv Real Sociedada.

Pojavile su se fotografije i videi koji pokazuju da Iniesta sjedi na centru terena, bosonog.

Gledati ga kako sjedi na terenu sam je gotovo previše i sigurno će rastužiti sve navijače Barcelone.

Iniesta je očigledno želio da se još jednom oprosti od mjesta kojeg zove domom od 1996. godine, dok su svi drugi otišli kući.

Sve što možemo reći je ovo: Hvala ti, Don Andres.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!