NaslovnicaVijestiNAVIJAČI BARCELONE IZGLASALI: Evo koga žele na klupi umjesto Ernesta Valverdea!

NAVIJAČI BARCELONE IZGLASALI: Evo koga žele na klupi umjesto Ernesta Valverdea!

Trener Barcelone Ernesto Valverde nedavno je izjavio kako nije siguran da li će i sljedeće sezone ostati na klupi katalonskog giganta. Španjolski stručnjak iza sebe imao jako uspješnu prvu sezonu, u kojoj je njegov tim osvojio dvostruku krunu, odnosno La Ligu i Kup Kralja.

Navijači Barcelone žele Xavija za trenera

Na pitanje što će se s njim dogoditi u budućnosti, on je u intervjuu za AS rekao: “Ne znam što ću raditi sljedeće sezone. Tko zna u svijetu nogometa? Sve što znamo je kako stvari trenutno stoje. Nikad ne razmišljam dugoročno. Za nas su dva mjeseca dug period. Ukoliko pobijedite svi su sretni, a ukoliko izgubite svi vas promatraju.”

Barcini treneri nisu baš poznati po svojoj dugim mandatima u klubu, a Valverde je često bio kritikovan, unatoč tome što je tim osvajao trofeje. Mnogi navijači smatraju kako je njegov pristup jako defanzivan, a također ga kritikuju i zbog toga što ne daje dovoljno prilika talentima iz La Masije.

Međutim, koga bi oni željeli da klub dovede kao njegovu zamjenu u slučaju da ode na kraju sezone? Španjolske novine Marca su sprovele anketu u kojoj je svoje mišljenje dalo čak 70,000 navijača, a bilo je ponuđeno sedam trenera. Pobjednik sa 31 posto osvojenih glasova je legendarni bivši veznjak kluba Xavi Hernandez, dok je trener Betisa Quique Setien završio na drugom mjestu sa 30 posto osvojenih glasova.

Na trećem mjestu našao se izbornik Belgije Roberto Martinez sa 13 posto glasova, što je veliko iznenađenje, s obzirom da se on povezivao sa preuzimanjem Real Madrida nakon što je tamo otkaz dobio Julen Lopetegui. Arsene Wenger i Thierry Henry su osvojili po pet posto glasova, dok su četiri posto glasova osvojili Jordi Cruyff i Ronald Koeman. Najmanje glasova su osvojili Laurent Blanc (tri posto), te bivši igrač Barce Frank de Boer (jedan posto).

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!