NaslovnicaVijestiNavijači Barcelone prijete smrću Interovom braniču Bastoniju

Navijači Barcelone prijete smrću Interovom braniču Bastoniju

Interov branič Alessandro Bastoni nakon utakmice Lige prvaka bio je izložen prijetnjama smrću i nasilju navijača Barcelone putem interneta.

Pobjeda domaćina od 1-0 riješena je golom Hakana Calhanoglua, ali nakon utakmice dominirala je kontroverza zbog igranja rukom Denzela Dumfriesa u sudačkoj nadoknadi, što se nije smatralo dovoljnim za pregled VAR-a.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Trener Barcelone Xavi Hernandez nazvao je to uvredom i nepravdom, dok španjolski mediji cijelo vrijeme bruje o incidentu.

Neki su pretjerali i preko društvenih mreža poslali nasilne i prijeteće poruke braniču Intera Bastoniju. Poslane su preko njegove partnerice Camille Bresciani koja je objavila neke od poruka uz komentar: “Koliko odvratan možeš biti?”

Među porukama su obećavali Bastoniju slomiti noge i pobrinuti se da više nikada ne igra nogomet, dok su neki jednostavno obećali da će u njega uperiti pištolj i pucati.

Svakako da se ne radi o dobroj atmosferi budući da Inter iduće srijede putuje u Barcelonu na revanš koji se igra na Camp Nou.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!