NaslovnicaVijestiNavijači Bayerna bacali novac na teren, a evo zbog čega!

Navijači Bayerna bacali novac na teren, a evo zbog čega!

Bayern Minhen je u okviru Lige prvaka svladao Anderlecht sa rezultatom 2-1. navijači Bayerna bacali novac po terenu, te se radi o lažnim novčanicama.

Bayerna bacali novac

Navijači Bayerna su platili mnogo ulaznicu u Parizu, a silčna situacija se ponovila i večeras, te su morali izdvojiti puno para kako bi bodrili svoj voljeni klub.

Ulaznice su bile 100 eura za navijače Bayerna na utakmici protiv Anderlechta, te su se navijači bavarskog kluba zbog toga pobunilli.

U znak protesta navijači Bayerna bacali su lažne novčanice po terenu, a sudija tog meča je prekinuo utakmici na sekundu.

Prije par dana Arjen Robben je izjavio kako bi volio da Jupp Heynckes ostane trener Bayerna.

“Bilo mi bi zadovoljstvo kada bi Jupp Heynckes ostao na trenerskoj poziciji, ali opet sve je moguće možda i ostane”, rekao je Arjen Robben, te nastavio:

“Situacija u klubu je odlična. Ako iko poznaje ovaj klub onda je to Jupp. Također zna šta je nogometu potrebno u današnje vrijeme. Fantastičan je, sve je odlično – jednostavno.”

[su_no1_for_tennis]

“Ne znam šta on trenutno misli niti kakvi smo mu planovi za budućnosti kada je u pitanju ovaj klub”, tvrdi Arjen Robben!

Predsjenik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge također kaže kako bi volio kada bi Jupp Heyneckes ostao na trenerskoj poziciji u njegovoj ekipi.

“Kada je Jupp došao, napravili smo jasan dogovor, te se taj dogovor nije promjenio. Slažemo se obostrano”, kaže predsjenik Karl-Heinz Rummenigge, te dodaje:

“U klubu je atmosfera odlična. Ekipa je stabilna, te igra dobar nogomet i ima dosta zabave u ekipi. Igramo u svim natjecanjima dobro. Ne samo da pobjeđujem, već igramo lijep nogomet.”

Bayern je trenunto prvi na tabeli Bundeslige, a prati ga Schalke sa šest bodova zaostaka, baš kao i Liepzig u Ligi prvaka. Bavarci su već osigurali nokaut fazu.

Bayern svoju narednu utakmicu igra protiv Borussije Mönchengladbach, u okviru Bundeslige, a Jupp jedva čeka nove izazove.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!