NaslovnicaVijestiNavijači Bayerna skandirali "Hala Madrid" Robertu Lewandowskom

Navijači Bayerna skandirali “Hala Madrid” Robertu Lewandowskom

Robert Lewandowski vratio se u Bayern München u danas kako bi razgovarao i oprostio se od čelnika kluba. Novi napadač Barcelone dočekan je uzvikivanjem ‘Hala Madrid’ od strane iznerviranih navijača Bayerna, kao što možete vidjeti u videu ispod.

Posljednjih tjedana bilo je dosta prepucavanja između uprave Bayerna i Roberta Lewandowskog. Odnosi su zahladnjeli nakon što je napadač svim silama želio napustiti Bayern i spakirati kofere za Kataloniju, što je na kraju i učinio.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Posebno su zahladnjeli odnosi između njega i sportskog direktora Bayerna Hasana Salihamidžića. Međusobno su se optuživali za lažne izjave proteklih dana, no ipak su odlučili razjasniti situaciju.

“Sve je u redu. Tužan sam, ali mogu ići dalje čista srca. Uvijek ću biti zahvalan na svemu, nikada neću zaboraviti što sam ovdje dobio i doživio. Posljednjih nekoliko tjedana svima je bilo malo komplicirano, ali takav je nogomet ponekad”, rekao je Lewandowski na rastanku od njemačkog velikana.

Nakon toga 33-godišnjak je primijećen kako napušta teren za trening nakon što je pokupio svoje stvari i rekao posljednje zbogom, s obožavateljima koji su okružili njegov automobil dok je odlazio.

Moglo se čuti nekoliko navijača kako uzvikuju ‘Hala Madrid’, u znak podrške europskom prvaku Realu, koji će sada naravno biti najveći rival Lewandowskom, iako je napadač samo mahnuo i podigao palac, očito mu to nije smetalo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!