NaslovnicaVijestiNavijači Chelseaja zabrinuti, Petr Cech napustio klub

Navijači Chelseaja zabrinuti, Petr Cech napustio klub

Navijači Chelseaja opravdano su zabrinuti nakon što je danas, nakon tri godine u ulozi tehničkog direktora kluba, Petr Cech napustio tu poziciju.

Dolazak novih vlasnika na čelu s Toddom Boehlyjem ostavlja teške posljedice na upravu kluba. Četiri najvažnija čovjeka već su napustila klub.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prvo je vlasnik Roman Abramovich morao prodati klub nakon 19 godina, a Bruce Buck je bio direktor. Njih dvojicu pratila je i sportska direktorica kluba Marina Granovskaja, a egzodus ključnih ljudi napustio je i Petr Cech.

“Bila je velika privilegija obavljati dužnost u Chelseaju posljednje tri godine. Kako je nova vlasnička struktura došla u klub, osjećao sam da je sada idealno vrijeme da se povučem,” rekao je Cech.

Što će biti s klubom i dalje je velika misterija. Prema riječima novog vlasnika Todda Boehlyja, on će preuzeti i mjesto direktora kluba, što je s velikim uspjehom obavljao Bruce Buck i klubu donio 18 trofeja.

O poziciji sportskog direktora, koja je iznimno važna tek treba pregovarati. Prvobitno su se pojavile informacije da će Boehly obavljati i tu funkciju, no to je odmah demantirano. Marinu Granovskaju nasljeđuje netko tko je već upoznat s poslom.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!