NaslovnicaVijestiNavijači Citya na aparatima: Uz koju pjesmu su nogometaši Tottenhama proslavili prolaz...

Navijači Citya na aparatima: Uz koju pjesmu su nogometaši Tottenhama proslavili prolaz u finale?

Nogometaši Tottenhama su nakon napornih 90 minuta i prolaska u finale Lige prvaka u svlačionici napravili pravi mali show. Nakon zaostatka od tri pogodka, preokrenuli su meč što su znali proslaviti uz jednu zanimljivu muzičku numeru.

Trener Tottenham Mauricio Pochettino postigao je jučer najveći uspjeh u svojoj trenerskoj karijeri. Tottenham će igrati u velikom finalu Lige prvaka, a Pochettino je želio čestitati igračima nakon epske večeri.

“Teško je opisati moje osjećaje, to je jedna od najvažnijih večeri u mom životu. Način na koji se utakmica završila, kako smo igrali prvo poluvrijeme, kako je naš plan bio poduprt nakon tri minute kada smo postigli pogodak… Bilo je iznimno, želim čestitati igračima, učinili su sjajan posao, oni su heroji, došli smo u finale što je velikočudo, sada su veliki heroji. Nitko nije vjerovao u nas a sada smo među prve četiri ekipe u PL, a u Madridu ćemo igrati finale Lige prvaka. Ovo je sjajna sezona za nas. ”

Nogometaši Tottenhama nisu krili oduševljenje a posebno zaanimljiv video je proslava prolazka iz njihove svlačionice. Igrači su slavili uz pjesmu popularne britanske grupe Oasis, Wonderwall koja se smatra svojevrsnom himnom ekipe Citya s obzirom na privrženost Noela Gallaghera ovoj ekipi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!