NaslovnicaVijestiNavijači Cruzeira uhvatili i brutalno pretukli vođu navijača Palmeirasa

Navijači Cruzeira uhvatili i brutalno pretukli vođu navijača Palmeirasa

U Brazilu je došlo do velike tučnjave navijača Cruzeira i Palmeirasa, a internetom kruži snimka na kojoj se vidi kako su navijači Cruzeira uhvatili protivničkog vođu.

Mafia Azul, kako se zove navijačka skupina Cruzeira, tijekom sukoba koji se dogodio na autocesti zarobili su vođu navijača Palmeirasa, a dok je sukob trajao, doslovno su ga tukli svi koji su se našli u blizini.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Osim toga, brazilski mediji javljaju da ima još ozlijeđenih navijača Palmeirasa, njih najmanje deset, svi u dobi između 30 i 50 godina, koji su prevezeni u bolnicu u Santa Casa de Carmpolisu.

Što se tiče navijača Cruzeira, povrijeđena su četvorica navijača ovog kluba, starosti između 26 i 36 godina, no svi su prošli bez težih ozljeda i ubrzo su pušteni kući.

U sukobu između spomenute dvije navijačke skupine Mafia Azul i Mancha Verde korištene su drvene palice, željezne šipke i drugi predmeti.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!