NaslovnicaVijestiNavijači Cruzeira uhvatili i brutalno pretukli vođu navijača Palmeirasa

Navijači Cruzeira uhvatili i brutalno pretukli vođu navijača Palmeirasa

U Brazilu je došlo do velike tučnjave navijača Cruzeira i Palmeirasa, a internetom kruži snimka na kojoj se vidi kako su navijači Cruzeira uhvatili protivničkog vođu.

Mafia Azul, kako se zove navijačka skupina Cruzeira, tijekom sukoba koji se dogodio na autocesti zarobili su vođu navijača Palmeirasa, a dok je sukob trajao, doslovno su ga tukli svi koji su se našli u blizini.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Osim toga, brazilski mediji javljaju da ima još ozlijeđenih navijača Palmeirasa, njih najmanje deset, svi u dobi između 30 i 50 godina, koji su prevezeni u bolnicu u Santa Casa de Carmpolisu.

Što se tiče navijača Cruzeira, povrijeđena su četvorica navijača ovog kluba, starosti između 26 i 36 godina, no svi su prošli bez težih ozljeda i ubrzo su pušteni kući.

U sukobu između spomenute dvije navijačke skupine Mafia Azul i Mancha Verde korištene su drvene palice, željezne šipke i drugi predmeti.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!