NaslovnicaVijestiNavijači dočekali: Ronaldinhov sin potpisat će za Barcelonu

Navijači dočekali: Ronaldinhov sin potpisat će za Barcelonu

Joao de Assis Moreira, poznatiji kao Joao Mendes, potpisao je ugovor s Barcelonom i tako će katalonski klub nakon 15 godina pauze dobiti još jednog člana Ronaldinhove obitelji.

Riječ je o talentiranom 17-godišnjem Ronaldinhovom sinu, Joau, koji je tijekom siječnja bio na probi u Barceloni i tamo impresionirao, a kao nagradu dobio ugovor s klubom u kojem je njegov otac ostavio dubok trag.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Joao Mendes je prethodno bio u brazilskom Cruzeiru i navodno posjeduje neke od talenta i vještina po kojima je njegov otac bio poznat. Razlika je u tome što je Joao klasičan napadač, a ne ofenzivni veznjak kao njegov slavni otac.

“Dolaskom mog sina u Barcelonu, bit ću prisutniji nego ikad”, rekao je Ronaldinho, koji je potvrdio da je Joao potpisao ugovor s Barcelonom.

Joao Mendes će za početak igrati u kultnoj omladinskoj školi La Masiji, a nema sumnje da će, pokaže li svoj talent, uskoro imati priliku debitirati u seniorskom nogometu.

Njegov otac Ronaldinho trenutno radi kao ambasador kluba. Ima legendarni status u Barceloni nakon što je proveo pet nezaboravnih sezona na Camp Nou. Za Barcu je nastupio 207 puta, postigao 94 gola i dodao 70 asistencija.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!