NaslovnicaVijestiNavijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je njegova momčad izgubila 2:1, a Livaja je promašio penal koji je mogao izjednačiti rezultat na početku drugog poluvremena.

Sutradan je izašla fotografija Livaje s noćnog izlaska u Grčkoj, gdje je bio u društvu bosanskohercegovačkog nogometaša Anela Šabanadžovića, s kojim je ranije dijelio svlačionicu u atenskom AEK-u.

“Dok titula putuje prema Učkoj, ti ladiš j**a u Grčkoj”, poruka je koja je osvanula na jednom mostu i najbolje opisuje bijes Hajdukovih navijača.

Livaja je član Hajduka od veljače 2021. godine, a za Hajduk ima ukupno 129 utakmica, 72 pogotka i 33 asistencije.

Hajduk je nedjeljnim porazom od Lokomotive značajno smanjio šanse za osvajanje naslova prvaka u Hrvatskoj.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!