NaslovnicaVijestiNavijači Intera za Lukakua spremaju 50.000 zviždaljki, utakmica bi mogla biti prekinuta

Navijači Intera za Lukakua spremaju 50.000 zviždaljki, utakmica bi mogla biti prekinuta

U nedjelju, s početkom u 18 sati, na stadionu Giuseppe Meazza odigrat će se 10. kolo Serie A između Intera i Rome. Ova utakmica bit će posebno značajna zbog povratka Romelua Lukakua na stadion u Milanu, ali ovaj put u dresu suparničkog tima.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prošle sezone, Lukaku je bio na posudbi u Interu. Prema izvješćima talijanskih medija, odnosi između belgijskog napadača i Intera značajno su se narušili nakon što je otkriveno da Lukaku vodi pregovore s drugim klubovima, uključujući Milan i Juventus, iako je Inter iskazao nadu da će trajno otkupiti njegov ugovor od Chelseaja.

Navijači Intera, koji su ranije najavili akciju, ostali su razočarani belgijskom zvijezdom:

“Trebalo bi 29. listopada na kalendaru zaokružiti crvenom bojom kako bismo bili spremni da čuje koliko nam se gadi jer nam je okrenuo leđa na najsramniji mogući način. Pokazao je da je mali čovjek, treba znati kako se ponašati i držati do svoje riječi. Mi smo te mačevima branili, a ti si nam okrenuo leđa. Prije utakmice protiv Rome, Curva Nord će podijeliti 50.000 zviždaljki koje će se koristiti svaki put kada loptu dotakne osoba koja je izdala dres. Pokažimo kako se trebamo ponašati prema nekome tko se pokazao nedostojnim našeg dresa.”

Prema izvještaju La Gazzetta dello Sport, navijači Intera planiraju stvarati buku svaki put kad Lukaku primi loptu, pružajući napadaču sličan tretman kao što je Cristiano Ronaldo doživio 2007. godine. Također, talijanski mediji ističu da bi glavni sudac utakmice između Intera i Rome Fabio Maresca mogao prekinuti susret ako ocijeni da je buka na stadionu u Milanu preglasna i ometa utakmicu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!