NaslovnicaVijestiNavijači ismijavaju Nuneza, ali Klopp ga hvali: Podsjeća me na Lewandowskog

Navijači ismijavaju Nuneza, ali Klopp ga hvali: Podsjeća me na Lewandowskog

Povratkom u klupski nogomet Darwin Nunez vratio se vrlo lošim igrama i velikim promašajima, a protiv Aston Ville upropastio je četiri prilike.

No, trener Liverpoola Jürgen Klopp nije previše zabrinut i o Nunezu govori samo pozitivno. Klopp je otišao toliko daleko da je Urugvajca usporedio s Robertom Lewandowskim.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Nunez me, iskreno, podsjeća na Lewandowskog. Kad sam ga 2010. godine doveo u Borussiju iz Lecha, na treningu nije mogao ništa pogoditi. Stalno smo se kladili – ako pogodi više od deset puta, dajem mu 10 eura. Ako ne pogodi – on meni da. Džepovi su mi bili puni novca”, kaže Klopp.

“Poanta je ostati smiren. Ima potencijala, to je očito, samo mora ostati pribran. Kad je imao drugu priliku protiv Aston Ville, mogao je malo bliže prići. Siguran sam da će reagirati drugačije sljedeći put kad dobije tu priliku. Tako je i Lewandowski radio”, rekao je Klopp.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!