NaslovnicaVijestiNavijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve fotografije...

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve fotografije s društvenih mreža

Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve fotografije s društvenih mreža. Rice je u vezi s Lauren Fryer još od školskih dana, a u roditeljske vode par je uplovio pretprošle godine. Međutim, zbog njenog izgleda, Rice se često našao na meti rivalskih navijača, što se ponovilo i tijekom utakmice protiv Chelseaja u utorak.

Na društvenim mrežama kruže videosnimci s Emirates stadiona na kojima navijači Chelseaja pjevaju uvredljive pjesme o partnerici Declana Ricea. Pored toga, izvrijeđali su je i na društvenim mrežama, očito ne opraštajući Riceu što je prošlog ljeta izabrao prelazak u najvećeg rivala, Arsenala, umjesto transfera na Stamford Bridge, klub za koji je navijao u djetinjstvu.

Lauren Fryer je bila duboko povrijeđena zbog uvreda te je odlučila obrisati sve fotografije s društvenih mreža. Internetsko zlostavljanje prvi put se dogodilo u prosincu prošle godine, kada su navijači uputili poruku Riceu da “može naći bolju”.

Lauren je Riceova najveća podrška i navijačica od početka karijere i redovita je na utakmicama. Nakon gotovo deset godina veze par je u kolovozu 2022. godine dobio sina Judea čije je ime Declan Rice tetovirao na svom tijelu.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!